Activiteiten

Klankbordgroep op zaterdagavond 24 februari

Zaterdag 24 februari gaat een Klankbordgroep door.  Ook dit keer met als thema: de toekomst van de Vleugel.

We zijn immers volop bezig om het aanbod te hertekenen. Op deze KBG bespreken we het nieuwe kader dat Overleg & voorgangers uitwerkten.  Vervolgens gaan we met alle aanwezigen nadenken over en voorstellen doen over de concrete invulling. We hopen dat al wie de Vleugel ter harte gaat, aanwezig zal zijn !

Praktisch:

Aanvang om 19.45 uur en voorzien einde om 22 uur. Graag vooraf inschrijven en vermelden als u na de viering een broodje wenst (via de gele formuliertjes in de kerk of mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

 

Onze activiteiten in de komende weken

Onze activiteiten van de komende weken vind je in onze Nieuwsbrief: klik hier

 

Vernieuwd aanbod

Vanwaar deze vernieuwing?

Sinds enige tijd bezint de Vleugel zich over de toekomst.
We leven in een snel veranderende wereld.  Dit brengt wellicht ook een verschuiving mee in wat mensen van De Vleugel verwachten.  Bijgevolg vroegen we ons af: ‘Doen we gewoon voort of ondernemen we iets?’
We besloten enkele verkenningen uit te voeren. We hebben buitenstaanders gevraagd kritisch naar onze vieringen te komen kijken én we vroegen ook Vleugelgangers naar hun mening.
Hoe divers de antwoorden ook waren, het gaf wel een beeld van wat voor veel mensen belangrijk is.


Om hieraan tegemoet te komen, hebben we, in overleg met de Vleugelgemeenschap, een vernieuwd aanbod uitgewerkt, dat we
op 11 februari 2017 starten.

We behouden het wekelijks ritme – omdat blijkt dat dit voor veel mensen belangrijk is – en we gaan het aanbod verruimen. 
Het zullen niet meer enkel vieringen zijn die onze spiritualiteit voeden: in een werkjaar plannen we naast 34 vieringen, ook 5 meditaties, 2 liedavonden en 2 leerhuizen.

Deze nieuwe vormen spelen in op wat er leeft in de gemeenschap.  Ze creëren ook kansen voor mensen met een ander profiel en andere capaciteiten dan de huidige voorgangers, om deze bijeenkomsten te organiseren en te begeleiden.

Lees meer...

 

Welkom...

...welkom op onze website.(Vleugel)

Kalender

Februari 2018
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Nieuw

 

Kijk naar Nieuws- Rondom de Vleugel

Inloggen